ری اکت یکی از کتابخانههای جاوا اسکریپت است که از آن برای طراحی و ساخت رابط کاربری در برنامه های موبایل و صفحات وب استفاده میشود. در مقاله پیش رو قصد داریم کمی بیشتر در رابطه با این پلتفرم برنامهنویسی یاد بگیریم. با ما همراه باشید تا با این زبان اعجابانگیز بیشتر آشنا شوید و مطمئن باشید که هرچه بیشتر با React آشنا شوید بیشتر عاشقش میشوید.
ری اکت چیست؟
زبان برنامهنویسی ری اکت در حقیقت یکی از کتابخانههای رایگان جاوا اسکریپت است. تیم فیسبوک در سال 2011 برای اینکه رابط کاربری خود را ماژولار کند، اقدام به طراحی زبان React js نمود. بعد از آن توسعهدهندگان و شرکتهای فعال در عرصه تکنولوژی به گسترش آن کمک کردند. توسعهدهندگان از این زبان Open source یا متن باز برای طراحی اجزاء UI یا رابط کاربری در وب اپلیکیشنهای تکصفحهای و نرمافزارهای موبایلی استفاده میکنند.
طراحی رابط کاربری (front-end) به کمک ریاکت امکان ایجاد ماژولهای مختلفی را می دهد که قابلیت استفاده در پروژههای مختلف و بخشهای متعدد یک نرمافزار را فراهم میآورد. اما باید بدانید که برای کار با این کتابخانه قدرتمند باید آشنایی کافی با زبان جاوا اسکریپت داشته باشید. جاوا اسکریپت زبانی است که از آن در پویاسازی صفحات و عنصرها یا المانهای رابط کاربری استفاده میکنند.
زبان برنامه نویسی ری اکت چه کاربردهایی دارد؟
از زبان برنامهنویسی ری اکت به عنوان یکی از کتابخانه های جاوا اسکریپت در طراحی رابط کاربری و UI برنامهها استفاده میکنند. این زبان انتخابی ایده آل برای برنامهنویسان فرانتاند است که از آن در ساخت وب اپلیکیشنهای تکصفحهای و همین طور نرم افزارهای مناسب موبایل استفاده میکنند. با ری اکت می توان صفحاتی پویا و المان هایی جذاب طراحی کرد. پس اگر میخواهید نرمافزار زیبایی داشته باشید حتماً استفاده از ریاکت را یاد بگیرید یا اگر برنامهنویس نیستید و اپلکیشن زیبا میخواهید با ما تماس بگیرید تا با استفاده از ریاکت در کمترین زمان و با حداقل هزینه یک نرمافزار موبایل زیبا و کارآمد را به شما تحویل دهیم.
ری اکت چطور کار میکند؟
برای این که بتوانیم کتابخانه ری اکت را در برنامه فراخوانی نموده و از قابلیت های آن استفاده کنیم، لازم است بعد از فراخوانی کتابخانههای مورد نیاز ریاکت در قدم اول یک تگ Div در صفحه Html خود ایجاد نماییم. سپس در این Div به کمک نامدهی، اقدام به فراخواندن اسکریپتها خواهیم نمود. به این ترتیب می توانیم از قدرت React در طراحی فرانتاند برنامه استفاده کنیم.

البته کار به این سادگیها هم نیست و باید یک دوره آموزشی کامل را بگذرانید تا در ریاکت به تسلط برسید. برای شرکت در دورههای آموزشی ریاکت با بخش آکادمی خیام تماس بگیرید! سورپرایزهای خوبی برایتان داریم.
کتابخانه برنامه نویسی ری اکت
کتابخانه برنامه نویسی ری اکت جی اس شرایطی فراهم آورده تا برنامهنویسان به کمک آن اپلیکیشن های جذاب و پیچیده ای با المانهایی به نام کامپوننت (Component) طراحی کنند. کامپوننت در واقع ابزارهایی است که برنامهنویسان برای پیشگیری از تکرار کدها مورد استفاده قرار میدهند. این ابزارها قابل شخصی سازی بوده و در جای جای اپلیکیشن کاربرد دارند. از این رو ویرایش آنها بهطور کلی خیلی راحتتر است. به طور کلی یک کامپوننت از کدهای جاوا اسکریپت و Html تشکیل شده و بخش کوچکی از یک رابط کاربری بزرگتر است. درواقع کامپوننت اینطور عمل میکند که مجموعهای از کدهای JavaScript و Html را در یک جمله کوتاه خلاصه میکند و کدهای شما را خیلی فشردهتر میکند. اینکار علاوه بر این که حجم برنامه و کدهای دستوری شما را چند برابر کاهش میدهد، باعث میشود ویرایش آن نیز بسیار آسانتر باشد. این فوقالعادهست.

مهمترین ویژگیهای زبان React js کدام است؟
بیایید نگاهی به مهمترین ویژگی های زبان React js بیاندازیم:
1- JSX
در زبان ری اکت JSX جایگزین جاوا اسکریپت معمولی است. در واقع JSX به عنوان یک فرمت جاوا اسکریپتی است که کاربرد آن ساخت قالب ها و الگوبرداریاست. این فرمت مناسب ایجاد DOM های HTML در قالب یک کامپوننت فشرده میباشد؛ یعنی ظاهر زیباتر در قالب حجم خیلی کمتری از کد خواهید داشت!
2- React Native
React Native یک فریم ورک جاوا اسکریپتی است که توسعهدهندگان از آن در ساخت و توسعه اپلیکیشن های موبایل به صورت Native استفاده میکنند. این فریمورک قابلیت تولید نرمافزار برای سیستم عاملهای Android و iOS را دارد. این فریم ورک در سال 2015 بر پایه زبان جاوا اسکریپت و کتابخانه ریاکت روی کار آمد. البته باید بدانید که تفاوتهای زیادی میان React و React Native وجود دارد، و نباید آنها را یکی بدانیم.
این نکته را بدانید که امروزه اکثر برنامهنویسان موبایل بهجای پلتفرمهایی نظیر Android Studio و Swift که کار با آنها بسیار سخت است از ریاکت نیتیو استفاده میکنند چراکه هم کار با آن بسیار آسانتر است و هم قابلیت این را دارد که هر دو خروجی اندروید و آی او اس را به ما بدهد.
در مقالههای بعدی یک بخش مجزا برای Ract Native مینویسیم.
3- جریان یکطرفه دادهها
در ری اکت مجموعه ای از value ها یا مقدارهای تغییر ناپذیر و ثابت بین کامپوننت ها وجود دارد که از آن تحت عنوان properties یاد میکنند. کامپوننتها برای ایجاد تغییر در properties، آن را به call back function پاس میدهند. به این ترتیب امکان ایجاد تغییر در این valueهای ثابت به وجود میآید. properties flow down; actions flow up نامی است که به فرآیند ایجاد تغییر در properties اختصاص دادهاند.
4- Virtual DOM
در ری اکت قابلیتی به نام Virtual DOM وجود دارد که به کمک آن اگر تغییری در wtpi به وجود آمد، پلتفرم تنها همان کامپوننت را رندر خواهد کرد. به این ترتیب سرعت بارگذاری تغییرات در برنامه افزایش یافته و هزینه ها کاهش خواهد یافت. این ویژگی در گرو قابلیت ساختار درختی React است که تغییر در کامپوننت ها سبب تغییر در گره های درخت خواهد شد.
چرا یادگیری ری اکت برای برنامه نویسان لازم است؟
اغلب فریم ورکهای برنامهنویسی عمر کوتاهی دارند و خیلی زود آنها را کنار میگذاریم و البته برنامه نویسان فرصت کافی برای یادگیری تمام فریمورکها و استفاده از آنها را ندارند، چون سرشان خیلی شلوغ است و کلی کار روی سرشان ریخته است. با این حال، افراد عقیده دارند با وجود کتابخانه و فریمورکهای Open source موجود همانند انگولار، چه نیازی به یادگیری ری اکت خواهند داشت؟ دلیل آن را در زیر به شما میگوییم تا فکر نکنید با سازندگان آن قرارداد بستهایم که تبلیغشان را بکنیم. با شرکت برنامهنویسی خیام همراه باشید.
۱- سادگی در یادگیری
یادگیری ری اکت و کار کردن با آن نسبت به دیگر زبانهای برنامه نویسی بسیار راحت و ساده است. برخورداری از رویکرد مبتنی بر کامپوننت، lifecycleهای تعریفشده عالی و استفاده از جاوا اسکریپت، یادگیری React را ساده میکند. ضمن اینکه وجود JSX برای ترکیب HTML و جاوا اسکریپت در نوشتن برنامههای ری اکت کار برنامهنویسان را بطور خارقالعادهای راحت میکند.
۲- تستپذیری سریع
برنامههایی که با این کتابخانه مینویسند قابلیت تست پذیری سریع دارند و به راحتی میتوان آنها را مورد ارزیابی قرار داد. برای این کار تنها کافی است توابع و کامپوننتهای اپ را با پاس دادن پارامترها، stateها و خروجیها چک کنیم.
3- رویکرد Native
این کتابخانه امکان نوشتن اپلیکیشن برای سیستم عامل های اندروید و iOS، با کامپوننت های یکسان را فراهم میآورد. برای طراحی این برنامهها باید از React Native استفاده کنیم. به این ترتیب سرعت عمل برنامهنویسان به طور قابل توجهی بالا میرود.
۴- به روز و ارزشمند
امروزه ریاکت را روشی بهروز و ارزشمند در نوشتن برنامههای نرمافزاری معرفی میکنند. به همین دلیل به برنامهنویسان توصیه میکنند از یادگیری آن غافل نشده و روی آن سرمایهگذاری کنند چون این پلتفرم مدام در حال بروزرسانی است.

مزیت های React js چیست؟
1- React js امکان طراحی برنامه های ماژولار را فراهم می آورد. به این ترتیب می توان از کامپوننت های طراحی شده چندین بار استفاده نمود. دیگر لازم نیست چرخ را دوباره اختراع کنید.
۲- ابزارهای در دسترس ری اکت بسیار گسترده هستند و ابزارها و کتابخانه های منبع باز آن کاربرد خیلی وسیعی دارند.
3- ساختار درختی برنامههای React موجب انعطافپذیری بالای نرم افزارها شده و نگهداری و به روز رسانی آن ها بسیار آساناست. این مزیت موجب صرفهجویی در زمان و هزینههای ساخت برنامه میشود.
4- سرعت و عملکرد بالای برنامههای مبتنی بر ری اکت موجب بهبود SEO آن ها برای موتورهای جستجو میشود.
5- تنها با دانش کافی با JS در کوتاه ترین زمان میتوانید این کتابخانهها را بشناسید.
6- فریمورک React Native امکان توسعه اپلیکیشن های موبایل چند پلتفرمی برای Android و iOS را فراهم آورده است.
زمان لازم برای یادگیری ری اکت
حال که تاحدودی با ری اکت و مزایای آن آشنا شدیم، شاید این سوال برایتان پیش آید که چه مقدار زمان برای یادگیری آن نیاز دارید؟
قطعا زمان لازم برای یادگیری هر مبحثی به عوامل مختلفی از جمله تواناییهای فردی، علاقه، میزان تمرکز، مداومت و … بستگی دارد. با این حال اگر هر روزه بین 4 تا 5 ساعت زمان برای یادگیری React صرف کنید و در طول این ساعتها تنها تمرکزتان بر یادگیری باشد، حدود 6 ماه تا یک سال زمان برای حرفهای شدن نیاز دارید. البته اگر در این مدت از روشهای مدیریت زمان همچون تکنیک Pomodoro کمک بگیرید، امکان کوتاه کردنزمان یادگیری تا 1 ماه نیز میسر است. ما در خیام تمام تکنیکها را در کوتاهترین زمان به شما آموزش خواهیم داد.
تفاوت React و ری اکت نیتیو React Native چیست؟

- ما از ری اکت جی اس در طراحی رابط کاربری صفحات وب و از ری اکت نیتیو برای ساخت اپلیکیشن های موبایلی استفاده میکنیم.
- React یک کتابخانه جاوا اسکریپت است اما React Native یک فریمورک است.
- برنامهنویسان در ری اکت از کتابخانه های JS برای انیمیشن CSS استفاده میکنند. اما ری اکت نیتیو کتابخانه پیش فرض مخصوص به خود را برای انیمیشن ها دارد.
- ری اکت جی اس از React-router به جهت جابجایی میان صفحات بهره میبرد. اما ری اکت نیتیو راهبری داخلی خود را برای جابجایی میان صفحات اپلیکیشن دارد.
- در ری اکت از تگهای html استفاده میکنیم اما ری اکت نیتیو از این تگ ها استفاده نمیکند.
- امنیت در برنامه های React js بیشتر از React Native است.
- ری اکت Virtual DOM کد مرورگر را رندر می کند اما ری اکت نیتیو خود دارای API برای رندر کردن کد های برنامه می باشد.
مقایسه ری اکت نیتیو و برترین فریمورک های موبایلی
اگر بخواهیم مقایسهای بین مزیتها و معایب ری اکت نیتیو و دیگر فریمورکهای موبایلی از جمله وی یو (vue)، انگولار (Angular) و فلاتر (Flutter) انجام دهیم، به موارد زیر اشاره میکنیم:
1- React Native
در ری اکت نیتیو می توانیم از Dom مجازی جهت ایجاد تجربه بهتر کاربری استفاده کنیم. در این زبان کامپوننتها یکبار طراحی و چندین مرتبه قابل استفاده هستند. ضمن این که کدهای آن از جریان یکطرفه بهره میبرند و بسیار پایدارند. در کنار این گستردگی و انعطافپذیری در ابزارهای موجود برای این زبان سبب محبوبیت بیشتر آن شده است. با این حال فریمورک React Native با مشکلاتی نظیر سندنگاری ضعیف و یادگیری سخت نسبت به جاوا اسکریپت مواجه است.
2- vue
ویو یک فریمورک کوچک است که خیلی سریع قابل یادگیری است. در این پلتفرم خطاها به راحتی کشف و سندنگاریها واضح و روشن است. به همین سبب به راحتی می توان آن را در برنامه های دیگر ترکیب نمود. البته نباید از چالش هایی نظیر عدم پایداری در کامپوننت ها و انعطاف کم کدها در vue غافل باشیم.
3- Angular
انگولار یک فریمورک اپلیکیشن سریع است که مناسب استفاده در MVP و پیشطراحی برنامهها است. این پلتفرم انتخابی ایده آل برای برنامههای تک صفحه ای استو میتواند از اسکریپت برای برنامههای حجیم و بزرگ پشتیبانی کند. فرآیند تست برنامه ها نیز در Angular به سادگی قابل انجام است. البته مسائلی نظیر یادگیری سخت انگولار، وجود چالش هنگام بارگذاری دادهها در حجم بالا و بهره گیری نکردن از سندنگاری CLI از مشکلات سر راه برنامه نویسان با این پلتفرم است.
4- Flutter
فلاتر انتخابی مناسب برای نوشتن MVP است که از ابزار cross-platform بهره می برد. این فریمورک کدهای کمی داردو یادگیری آن نسبتا آسان است. ضمن این که بسیار جوان و راه طولانی ای برای پیشرفت دارد. باید بگوییم که Flutter تنها برای نوشتن برنامه های موبایل مناسب است. محدودیت در کتابخانهها و عدم پشتیبانی از برنامه های Apple TV و Android TV نیز از مشکلات این پلتفرم است.

مقایسه فریمورکهای ری اکت نیتیو و فلاتر
اگر بخواهیم میان فریمورکهای ری اکت نیتیو و فلاتر به بحث بنشینیم، موارد زیر را بررسی خواهیم کرد:
1- پشتیبانی از API های محلی
فریمورک ری اکت نیتیو از API های محلی در اندروید و iOS به خوبی پشتیبانی میکند. البته گاهی ممکن است برای این پشتیبانی نیاز به ابزارهای فرعی نیز داشته باشید.
فریمورک فلاتر اما به دلیل جوان تر بودن کمی در این زمینه عقب تر عمل می کند. با این حال باز هم پشتیبانی کارآمدی از API ها و سخت افزارهای مختلف انجام میدهد.
۲- زبانهای برنامه نویسی که از آن استفاده میکنند
زبان فریم ورک React Native، زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (JS) است. اما Flutter، از زبان Dart (دارت) استفاده میکند. این زبان محبوبیت کمتری نسبت به JS داردو کمی سختتر است.
۳- کارایی و عملکرد اپلیکیشن
چون ری اکت نیتیو از زبان جاوا اسکریپت استفاده میکند، در پایان کار و برای رندر نهایی پروژه نیاز به یک پل برای تبدیل JS به کدهای نیتیو دارد. اما فلاتر تمام کامپوننت ها را به صورت مستقیم آدرس دهی کردهو نیاز به ساخت پل تبدیل ندارد. در نتیجه در اپلیکیشن های بزرگ و پیچیده Flutter کارایی بهتری دارد.
۴- توسعه رابط کاربری
یکی از مهمترین تفاوت های میان این دو فریمورک مربوط به توسعه رابط کاربری است. در React Native هنگام طراحی رابط کاربری اقدام به استفاده از کامپوننتها خواهیم کرد. این کامپوننت ها معمولا از کتابخانههای مختلفی استفاده میکنند که گاهاً غیراستاندارد نیز هستند. اما فلاتر رویکرد کاملا متفاوتی را اجرا میکند. در این فریم ورک برای طراحی رابط کاربری از ویجت های انحصاری با قابلیت شخصی سازی استفاده میشود. به همین دلیل توسعه دهندگان آزادی عمل بیشتری هنگام طراحی و ساخت اپلیکیشن مبتنی بر فلاتر دارند.
ویجتهای کاربردی در Flutter شامل طراحی متریال برای اندروید، Cupertino برای iOS و ویجت های مختلفی جهت ایجاد متن، انیمیشن و … هستند. پس میبینید که ما در مقایسه جانب انصاف را رعایت کرده و ری اکت نیتیو را مثل بت نکردهایم.
۵- فرآیند تست و آزمایش نرم افزار
فرآیند تست و آزمایش نرم افزار در هر دو پلتفرم مورد بحث چندان خوب و عالی انجام نمیشود. معمولا چالشهای زیادی سر راه توسعه دهندگان این دو فریمورک هنگام تست اپلیکیشن وجود دارد. با این حال در این بخش ری اکت نیتیو اندکی بهتر از فلاتر عمل میکند.
6- پشتیبانی از اپلیکیشن و IDE
وجود سابقه طولانی تر برای ری اکت نیتیو و پشتیبانی مناسب از جاوا اسکریپت باعث شده است که این پلتفرم در جایگاه بهتری نسبت به فلاتر قرار گیرد. فلاتر توسط ابزارهای محدودتری پشتیبانی می شود و برای توسعه آن به کمک ابزارهای غیررسمی باید زحمت زیادی بکشید.
رابطه میان React Native و اپلیکیشن های محبوب موبایل

در حال حاضر زبانهای برنامه نویسی و فریم ورکهای مختلفی برای ساختاپلیکیشنهای موبایلی وجود دارند که هر کدام قابلیتها و مزیتهای به خصوصی را به برنامهنویس ارائه میدهند. از جمله این زبانها میتوانیم به انگولار (Angular)، ویو (Vue.js) و React Native اشاره کنیم. اما سوالی که اغلب برای برنامه نویسان جوان پیش میآید، انتخاب میان این سه پلتفرم برنامه نویسی موبایل است. آنها به درستی نمیدانند که با کدام یک از زبان ها میتوانند قابلیتهای بیشتری به دست آورندو اپلیکیشن های منعطفتری را طراحی کنند.
به طور کلی می توانیم بگوییم که هر سه پلتفرم انگولار، ویو و ریکت نیتیو برای نوشتن برنامه های مبتنی بر وب، اندروید و iOS کاربرد زیادی دارند. اما ریاکت نیتیو با ارائه مزیتهای بیشتر، یادگیری راحتتر، طراحی برنامههای انعطاف پذیر، سازگاری بیشتر و هم راستایی با جاوا اسکریپت، رقیبان خود را تا حدودی کمرنگ کرده و توانسته جایگاه بهتری میان برنامه نویسان قدرتمند دنیا کسب کند.
چرا ریاکت نیتیو در جهان محبوب تر است؟
حتما برایتان سوال است که چرا باید از فریم ورک ری اکت نیتیو (React Native) در تولید برنامه های موبایلی و وب استفاده کنیم؟ در ادامه 4 مورد از مهمترین دلایل محبوبیت این فریم ورک در میان برنامه نویسان را با شما به اشتراک می گذاریم:
۱- قابلیت استفاده چندباره از کدها و کامپوننت ها
اغلب برنامه نویسان موبایل تنها توانایی نوشتن برنامه برای یکی از سیستم عامل های محبوب اندروید و iOS را دارند. این افراد برای نوشتن برنامه در سیستم عاملهای دیگر باید زبان Native آن سیستم عامل را آموزش ببینند که معمولا کاری سخت و زمانبر است. اما به کمک ری اکت نیتیو می توانیم یکبار برنامه را به زبان جاوا اسکریپت بنویسیم و سپس با استفاده از React این کدها را به زبان Native تبدیل کنیم. به این ترتیب خروجی برنامه برای اندروید و iOS را به دست خواهیم آورد.
2- امکان استفاده از زبانهای Native کنار React
گاهی در یک پروژه به استفاده همزمان از زبان های Native جاوا و سوئیفت نیاز داریم. در ری اکت نیتیو به راحتی میتوانید زبان های مختلف را به کار بگیرید و از تواناییهای آن ها نیز بهره ببرید. در واقع یک پروژه مبتنی بر React به معنای استفاده تمام و کمال از کدهای این کتابخانه نیستو میتوان به صورت ترکیبی آن را طراحی نمود.
۳- صرفه جویی در زمان و هزینه
در یک پروژه مبتنی بر ری اکت می توانید خروجی های اندروید، iOS و وب را به صورت همزمان به دست آورید. اما در زبان های دیگر باید برای هر سیستم عامل از برنامه نویس های مختلف کمک بگیرید. این کار موجب افزایش زمان صرف شده برای طراحی و ساخت و هزینه های مازاد خواهد شد. با ری اکت نیتیو هزینه ها را به شدت کاهش میدهیم و پروژه را در زمان کوتاه تری به مرحله اجرا در میآوریم.
۴- پشتیبانی قوی توسط تیم بزرگی از برنامه نویسان
متن باز بودن React Native سبب شده توسعه دهندگان و شرکت های مختلفی در سراسر دنیا از پشتیبانی نموده و نسخه های جدید و ابزارهای متنوعی برای ری اکت نیتو طراحی کنند. در کنار این ها فیسبوک به عنوان شرکت مادر این فریمورک از زمان انتشار تا کنون پشتیبانی گسترده و قوی ای از آن داشته است. از این رو برنامه نویسان می توانند به ابزارهای متعدد و کارآمدی در تهیه نرم افزارهایشان دسترسی داشته باشند.
کدام برندها از React Native استفاده میکنند؟
استفاده از React Native مزیت های فراوانی برای یک برنامه به همراه خواهد داشت. امروزه بسیاری از شرکت های بزرگ، با هوشمندی مزیت های React Native را کشف کرده و آن را در سرویس هایشان به کار برده اند. از جمله این شرکتها به موارد زیر میتوان اشاره نمود:
1- Facebook
شرکت فیس بوک به عنوان تولیدکننده این زبان محبوب از آن در سرویس آمارگیر خود با نام Facebook Analytics، برنامه اصلی فیسبوک و اپلیکیشن مدیریت تبلیغاتش استفاده نموده است.
2- Instagram
اینستاگرام دیگر شرکتی است که به قابلیت های ری اکت نیتیو اعتماد کرده و آن را در سرویس خود به کار گرفت. Discord به عنوان شبکه اجتماعی چت میان علاقمندان به بازی های رایانه ای، نمونه موفق دیگری از پیاده سازی React Native می باشد. کدهای به کار رفته در نسخه اندروید و آی او اس برنامه اینستاگرام ، بیش از 98% با یکدیگر اشتراک دارند.
3- SoundCloud
SoundCloud یکی از سرویس های معروف اشتراک موسیقی و فایل صوتی در جهان است. این مجموعه پس از بروز مشکلات و اختلافات زیاد میان نسخه اندروید و iOS خود، تصمیم گرفت خدماتش را بر پایه ری اکت نیتیو طراحی و پیاده سازی نماید.
سخن پایانی
آیا تا بحال پیش آمده است با اپلیکیشنی کار کنید که تنها برای یکی از کاربران اندروید یا IOS طراحی شده باشد؟ مشکلات این برنامه ها چیست؟ به نظرتان اگر از ابتدا برنامه نویسی اپ را با React Native انجام می دادند، باز هم این مشکلات سر راهشان بود؟ شرکت برنامهنویسی خیام یک تیم آموزشی قدرتمند و متخصص در این زمینه دارد که با دورهّای منحصربفرد و ارزان شما را در کمترین زمان به یک برنامه»ویس React Native قوی تبدیل میکنند. همین حالا تماس بگیرید!
2 نظرات